bye bye tired eyes

Karboxyterapi utan nålar - en ny behandling som reducerar och motverkar påsar, mörka ringar, kråksparkar och rynkor runt ögonpartiet.

En revolutionerande och avancerad professionell behandling med globalt föryngrande verkan som kombinerar tillväxtfaktorer, medicinska botaniska extrakt och egen teknnologi inspirerad av karboxyterapi med kapacitet att föryngra ögonkonturen från första sessionen. En innovativ och exklusiv formel som behandlar och förhindrar alla ögonområdets estetiska problem och effektivt bekämpar de negativa effekterna av åldrande, kronisk stress och trötthet, med direkt synliga resultat.

karboxyterapi

Inspirerad av denna teknik med utmärkta fördelar för ögonkonturen har CASMARA utvecklat sin egen teknik som genom en innovativ kombination av ingredienser uppnår frisläppandet av koldioxid i huden vilket ger resultat som liknar de med karboxyterapi: förbättrar syresättning och cirkulation i området som behandlas och bleker färgen på mörka ringar, förbättrar och förhindrar även ansamling av vätskor och bildandet av påsar.

tillväxtfaktorer

Formel med hög reparativ kraft baserad på 5 tillväxtfaktorer som liknar de som finns i vårt embryonstadium. Avancerat komplex som stimulerar cellaktivitet, främjar tillförsel av näringsämnen till celler, stimulerar syntesen av kollagen och elastin, förutom att reparera skadorna som orsakats på huden genom tiden. En kombination av väsentliga regenererande åtgärder som får hudceller att fungera som en ung hud.

botaniska extrakt

 

Avancerat botaniskt komplex baserat på en utsökt sammansmältning av extrakt från växter som används för medicinska ändamål av olika uråldriga kulturer som Kina, Indien och Sydamerika med vit hagtorn och jasmin från Arabien, ingredienser som används allmänt i ayurvedisk medicin för dess fördelaktiga egenskaper. Flavonoid-rik formel som synligt reducerar svullnaden av påsar, ljusar upp mörka ringar och ger en dubbelverkande uppstramning i ögonområdet, tack vare dess intensivt lyftande effekt.

hur går behandlingen till?

 

Ögonpartiet rengörs och börjar med pressoterapi. Du får på dig ett par unika massageglasögon som förbereder ögonområdet med massage, värme, musik och inte minst avkoppling. Efter ca 10 min fortsätter behandlingen med 6 specifika faser där preparat i engångsdoser appliceras i följd. Behandlingen tar ca 1 timma där avkoppling står i fokus.

hur ser det ut efter behandlingen?

Direkt efter har kråksparkar, rynkor, påsar och mörka ringar under ögonen reducerats. Du kommer ha ett fint lyster och se piggare ut. Du kan återgå till normala aktiviteter direkt efter behandlingen.

hur länge håller resultatet?

 

Endast den naturliga åldrandeprocessen och hur du tar hand om din hud påverkar hur länge. Med rätt hudvårdsrutin går det att bibehålla samt förbättra resultatet ytterligare. En annan viktig del är att alltid använda SPF när du vistas i solen (världens bästa anti-age produkt).

hur många behandlingar behövs?

Rekommenderas som kur på 4-8 ggr med en veckas mellanrum.

undvik behandlingen om du har


-  Bindvävstillstånd eller dermatit

- Gjort botox inom 7 dagar före

- Gjort injektioner inom 21 dagar före

 

Att ta bort kontaktlinser före är obligatoriskt.